Idegen Szavak jegyzéke :: Szolgáltatás / hun

Domain név:

Betükből, számjegyekből és kötőjelekből összeállítható azonosító, amelyet elsosorban a könnyebb megjegyezhetősége miatt az internetes kommunikációhoz nélkülözhetetlen Internet címek (ip címek) helyett használunk. Formája: domain-név.tld, ahol tld a Top Level Domain (felsoszintu domain) rövidítése, ami pl. hu, com, net, org, biz, info stb. lehet.
A domain név a domain regisztráció során kerül az Ön tulajdonába.

DOMAIN regisztráció:

Domain regisztráció A domain regisztráció során a Internet - Biztonság Kft. eljár a hazai vagy nemzetközi nyilvántartó szervezetnél annak érdekében, hogy a domain név az Ön tulajdonába kerüljön. Saját domain neve alatt weboldalt jeleníthet meg, "tetszoleges-cím@domain-név.tld" formájú e-mail címeket használhat és "valami.domain-név.tld" formában bármilyen subdomain-t megadhat. A domain regisztrációnak egyszeri és időszakos díja van, időről-időre meg kell újítani a regisztrációt.


E-mail cím:

Az e-mail vagy email, az angol electronic mail (elektronikus levél) kifejezésből származik. E-mail-ben szöveges üzeneteket és fájlokat továbbíthat interneten keresztül. Az Ön e-mail címe (formája: név@domain_név.tld) teszi lehetővé, hogy küldjön és fogadjon elektronikus leveleket. A cégünk  webhosting szolgáltatás keretében biztosított e-mail címre érkező levelek vírus és spam-szűrésen mennek át.

Subdomai:

A Internet - Biztonság cégünk  Webhosting szolgáltatása keretében saját domain neve alatt tetszőleges számú subdomain-t használhat subdomain.domain_név.tld formában. A subdomain-ek használatával weboldala bizonyos részeit könnyebben megjegyezheto címen lehet elérni, pl. a valami.domainnev.hu ugyanazt az eredményt adja, mint a domain.hu/valami cím.

Vírus- és spam-szűrés:

Manapság az e-mail használhatóságát jelentősen csökkenti az e-mail-szemét és az e-mail-ben terjedő vírusok. Az e-mail-szemét (angolul spam) tulajdonképpen nem más, mint kéretlen üzleti üzenet, hasonlóképpen, mint a postaládába bedobott szóróanyag. Mivel az e-mail-küldés költségei igen alacsonyak, a "szemetelők" napi több száz millió e-mailt küldenek szét, ami egy átlagfelhasználó számára napi tíz, vagy akár száz ilyen levelet is jelenthet. Az e-mail-ben terjedo vírusok az e-mail-t használják saját maguk sokszorosítására és bejuttatására sérülékeny rendszerekbe. A vírusok és a spam-ek eredményeképp a felhasználóknak egy állandó özönnel kell szembenézniük, amely jelentosen csökkenti az e-mail hatékonyságát. A  webhosting szolgáltatása keretében az Ön e-mail címére érkező elektronikus levelek vírus- és spam-szűrésen mennek keresztül, így gátolva meg a kéretlen anyagok jelentős részének célbaérését.

Mi a webhosting?

A webhosting szolgáltatás biztosítja Önnek vagy cégének az interneten történő megjelenést saját domain név alatt. A webhosting szolgáltatás ad helyet internetes anyagainak, és kezeli elektronikus levelezését. A cégünk biztosítja a szükséges szakmai hátteret és infrastruktúrát (szervert), mely lehetővé teszi Önnek a költséghatékony internetes jelenlétet.

Internet Biztonság (Farkas Imre EV) Győr - Ingyen Honlapot mindenkinek!

Internet Biztonság (Farkas Imre EV). Győr, Nádor u.11. | 06/30-300-3344

elnok@gyitosz.hu | www.internet-biztonsag.hu