Ingyen Honlapot Mindenkinek! :: Bemutatkozás / hun

HONLAPOT MIDENKINEK!

Cégünk ennek a megteremtésére dolgozta ki az "Útban Európa felé" a nem mindennapi "Internet 3000 " Projektet, egy korrekt Interneten való jelenléthez mindenki számára, tisztán, valamennyi etikai és üzleti normák keretei közé kényszerítve ezen csodálatos szolgáltatás igénybevételéhez.

KÖLTSÉGEKRŐL, AKCIÓKRÓL BŐVEBBEN >>>Tisztelt leendő Partnerünk

Az Internet 3000 Projekt..

Mindezek jellemzője:

Szerződésben garantáljuk a weboldal - az anyagok kézhezvételétől számított 30 napon belül történő elkészítését!

Projektünk a webes megjelenés kiszámíthatóságát szolgálja!

Amit mi ajánlunk, az egyszerűen kiszámítható! Ettől mindnyájan jól érezzük magunkat!

Várjuk megtisztelő jelentkezését.


AZ INTERNET BIZTONSÁG EV.-RŐL

Cégünk alapvető tevékenysége, az Önök Interneten való megjelentetése. Mindez átlátható, kiszámítható és legkedvezőbb kondíciókkal!

Partnereink részére ehhez természetesen ingyen biztosítunk tárhelyet, s emellé ingyen biztosítunk akár 10 db email címet!
Cégünk a meghatározott havidíjak miatt nem kényszerül semminemű trükkre, a feladat misztifikálására, a területet kevésbé ismerőket érthetetlen szakmai kifejezésekkel elkápráztatni, hogy elfogadják az égbe szökő számlákat!

Mi egyszerűen elvégezzük azt, amit Ön kér tőlünk, a domain név bejegyzésétől, a honlapjuk legmagasabb színvonalon történő elkészítéséig, majd az azt követő gondozását és regisztrálását a keresőkbe, hogy értelmet nyerjen közös munkánknak!

Együttműködésünk arról is biztosítja Önt, hogy honlapja a folyamatos karbantartás által nem évül el, azt 1-2 év múlva nem kell nagy költségigénnyel frissíteni!

Emellett felkészűlt szakembereinkkel segítjük az Ön biztonságos jelenlétét az Interneten, átalánydíjas karbantartási rendszerünkkel.

Cégünk hitvallása, hogy valós, reális árakon megvalósulhasson az Önök tetszőleges Interneten való jelenése, és biztonságos használata ennek a harmadik évezredi csodának.

Sikeres együttműködés reményében üdvözli Önt

az Internet Biztonság EV. csapata.

Internet Biztonság (Farkas Imre EV) Győr - Ingyen Honlapot mindenkinek!

Internet Biztonság (Farkas Imre EV). Győr, Nádor u.11. | 06/30-300-3344

elnok@gyitosz.hu | www.internet-biztonsag.hu