Domain Regisztráció díja :: Szolgáltatás / hun

Domainregisztráció ( hu ) Nálunk nincs a (2.800.-Ft) 
3.500.-Ft+ÁFA .
adminisztrációs és NS díj!  


 Csatolandó dokumentumok:
-
 aláírási címpéldány másolata
-
 cégbírósági végzés, cégkivonat másolata
-
védjegy alapján prioritásos a domain,
 a védjegy lajstromszáma és a védjegyoltalom igazolása


Magánszemély esetében :
- Pontos személyi adatok
- Személy igazolvány fénymásolata

Saját domainnév Ahhoz, hogy Ön saját végződésű e-mail címeket használhasson, illetve cégneve, terméke alapján könnyen megtalálják az interneten, legcélszerűbb saját domainnevet vásárolnia és üzemeltetnie (www.cegnev.hu).

Ha az Ön által kiválasztott név még szabad, illetve megfelel az előírt feltételeknek, akkor a kitöltött regisztrációs papírok és a szükséges nyomtatványok elfaxolását követően a regisztrációs folyamatot elindítjuk.

A folyamat végeztével az Ön vagy vállalkozása tulajdonába kerül a választott domainnév. Ezzel jogosult lesz arra, hogy ezzel a végződéssel e-mail fiókokat üzemeltessen, illetve a www.sajatnev.hu címen weboldalt üzemeltessen, vagy további aldomaineket, alkönyvtárakat hozzon létre.

A domainbejegyzés az érvényes szabályzat értelmében csak valós használati igényre történhet, így a tulajdonjog megszerzésével Ön vállalja, hogy a domainnév folyamatosan működőképes lesz (pl. névszerverek üzemeltetése). A szükséges infrastruktúrát a Cégem többféle konstrukciójában kínálja, a regisztrációhoz szükséges technikai minimumtól a különböző méretű tárhelyet és mennyiségű e-mail fiókot tartalmazó webhosting csomagokig. 


 

Internet Biztonság (Farkas Imre EV) Győr - Ingyen Honlapot mindenkinek!

Internet Biztonság (Farkas Imre EV). Győr, Nádor u.11. | 06/30-300-3344

elnok@gyitosz.hu | www.internet-biztonsag.hu